⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURTID: 5 STJERNER TIL MINE FORÆLDRES TING

 In Anmeldelser

Kulturtid er klar med 5 funklende stjerner og flotte ord til MINE FORÆLDRES TING

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Pia Stilling skriver b.la.:

Anja Owe er en bemærkelsesværdig kunstner. Hun går efter de smalle projekter og går ikke på kompromis. (…) Nu har Anja Owe oversat Gilla Cremers monolog Mine forældres ting fra tysk, og hun er alene på scenen i halvanden time i Teatret ved Sorte Hests lille blackbox scene. I monologen portrætteres både Agnes, hendes søstre og begge hendes forældre. Anja Owe gør det fremragende, og man kan lige se den kæderygende, selvretfærdige storesøster, den bekymrede og kærlige mor og den sure far. Vi er med hende i det store hus, når hun venter på firmaet, der skal hente flyttelæsset med gods, der bare skal ud, og vi forstår hendes frustration. Det er på en gang rørende, sjovt og trist. Det er lidt, som de fleste liv er – fyldt med både godt og ondtndt”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL MINE FORÆDLRES TING HER

Søg

Mine forældres ting. Fotograf: Thomas Howalt & Isak OweSHIRLEY VALENTINE. Gæstespil af London Toast Theatre. Fotograf: Lisbeth Hjort