DEN 4. VÆG: “IMPONERENDE. HUMORISTISK. TANKEVÆKKENDE”

 In Anmeldelser

Den 4. væg er en podcast og anmelderblog med fokus på dansk scenekunst.

Til københavnerpremieren på MINE FORÆLDRES TING havde vi besøg af deres anmelder Mikkel Lund (som også var forbi til premieren på SANDHED OG KONSEKVENS i 2021 og til repremieren på MENS VI VENTER PÅ GODOT i 2022). Det lyder som om, at han (igen) havde en god aften på Hesten:

Det er en gabende tom scene, Owe udfolder historien på, men hun formår alligevel at fylde den helt ud med sin præcise artikulation og gestik på en sådan måde, at hun i min fantasi faktisk står inde i en kæmpemæssig villa. (…) Dertil bliver Mine forældres tingen opvisning i en ganske imponerende hukommelse fra Owes side, i takt med at hun opremser de utalligt mange ting og dimser, der befinder sig i forældrenes hus. På et tidspunkt i en så humoristisk og tempofyldt facon at publikum brager ud i en klapsalve! (…) En tankevækkende forestilling, der glimrende ræsonnerer med den absurdistiske tone, Sorte Hest dyrker i deres egne produktioner. Så er du til den slags, kan jeg anbefale at tage ind og se Mine forældres ting. Men hvis du bare vil grine af Owes småvanvittige mimik og høre en pikant familiehistorie udfolde sig, er forestillingen også et besøg værdigt!

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL MINE FORÆLDRES TING HER

Søg

Frederiksorg Amts Avis 28.03.22ANMELDELSES-BILLEDE