⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MORTEN BUCKHØJ: “DET BLIVER IKKE MEGET BEDRE”

 In Anmeldelser

I går lykkedes det at finde en plads til teaterjournalist og -anmelder Morten Buckhøj i den udsolgte sal til MENS VI VENTER PÅ GODOT. I dag anmelder han forestillingen til fem funklende stjerner og skriver bl.a.:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Mens vi venter på Godot” er præcis så pragtfuld en forestilling, som kollegerne alle sammen allerede har beskrevet det. (…) En opvisning i sublim skuespillerkunst. Med Nicholas Bro og Mads Wille i total kontrol med de mange ord, yndefulde i deres levendegørelse af de to vagabonders tilsyneladende meningsløse dage ved landevejen. (…) godt sekunderet af Steen Stig Lommer og Kristoffer Helmuth, der fik mest muligt ud af de vanskelige roller (…) Det bliver ikke meget bedre.

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

anmeldelserFOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG