KIRA FRA SCENEKANTEN: “MIN BILLET ER FOR LÆNGST KØBT”

 In For-omtaler

Scenen.dk giver et overblik over aktuelt teater nær dig.

I portalens seneste nyhedsbrev kan man læse et interview med Kira Bach Pedersen fra anmelderbloggen Scenekanten om, hvilke 5 forestillinger hun glæder sig til at se. MENS VI VENTER PÅ GODOT topper listen:

Da ‘Mens Vi Venter på Godot’ spillede på Vesterbro i efteråret 2020 var det med blændende anmeldelser og udsolgte billetter. Jeg gik og ærgrede mig flere måneder over ikke at have nået at få billet. Heldigvis er det som om at Teatret Ved Sorte Hest har hørt mine bønner og de opsætter igen en af de største dramatiske klassikere i begyndelsen af 2022. Absurditeten længe leve!

Med det samme fænomenale cast fra 2020-versionen kan man intet andet end at glæde sig. Min billet er for længst købt.”

Søg

Pinterest AnmeldelseJEG, MALVOLIO 2022 - Michael Moritzen. Fotograf: Bjarne Stæhr