DEN 4. VÆG: “ABSURD TEATER I DANMARK ER I GOD BEHOLD”

 In Anmeldelser

Den 4. væg er en podcast og anmelderblog med fokus på dansk scenekunst.

Til repremieren på MENS VI VENTER PÅ GODOT havde vi besøg af deres anmelder Mikkel Lund (som også var forbi til premieren på SANDHED OG KONSEKVENS i efteråret). Det lyder som om, at han (igen) havde en god aften på Hesten:

De rablende herrer er mestre i at bruge timing og stilhed til at opbygge de ypperligste replikleveringer (…) Fænomenalt skuespil (…) Med Maria Vinterberg i spidsen for Teatret ved Sorte Hest kan vi sove trygt om natten og vide, at absurd teater i Danmark er i god behold. Jeg var vild med hendes opsætning af Lars Noréns Sandhed og konsekvens og lige så med dette enormt tankevækkende værk af Beckett. (…) Mageløst demonstreret (…) Enhver tænkelig billet til Mens vi venter på Godot er udsolgt. Normalt ville det være ærgerligt, men under omstændighederne synes jeg personligt, det er fuldstændig fantastisk!

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORGanmeldelser