TEATRET VED SORTE HEST ÅBNER IGEN SØNDAG 16. JANUAR 2022

 In Ikke kategoriseret

I forlængelse af myndighedernes pressemøde onsdag 12. januar 2022, er der simpelthen en genåbning af Hesten i sigte! Så pludselig er der al mulig grund til at lette på hatten af ren og uforfalsket glæde over, at det nu (igen) giver vaskeægte mening at vente på Godot. HURRA!!! Intet mindre end hurra!

Publikum er dybt savnede, og vi glæder os helt absurd meget til at se mennesker igen om ganske få dage.

MENS VI VENTER PÅ GODOT er det klareste af klar til et gensyn med publikum. Ovenikøbet forholder det sig faktisk sådan, at vi har fået mulighed for at spille TO EKSTRA FORESTILLINGER:

SØNDAG 16. JANUAR KL. 17.00
MANDAG 17. JANUAR KL. 20.00 

Billetterne er allerede revet væk, så hele spilleperioden frem til 6. februar 2022 er det, man kalder helt og aldeles udsolgt.

Mens vi venter på publikum, spritter Arbejdshestene godt af, holder afstand og minder om, at der skal vises gyldigt coronapas ved indgangen og bæres mundbind, når man går og står indenfor på teatret. Og så beder vi så mindeligt til, at ingen blandt publikum eller på eller bag scenen bliver syge, for så er vi godt nok på røveren (af årsager som teaterchef Maria Vinterberg har gjort opmærksom på i diverse medier).

Søg

Artikel i Berlingske 10.01.22Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer, Kristoffer Helmuth. Foto: Robin Skjoldborg.