⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ DETSKUDUSE: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Det lyder som om, at anmelderbloggen detskuduse.dk havde en aften af den “grusomt gode” slags til premieren på SANDHED OG KONSEKVENS.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Jens Winther giver i hvert fald 5 stjerner og skriver b.la.:

Rappe replikker og grusomt godt skuespil fejer hen over scenen når fire skuespillere fra øverste hylde giver den max. gas i Lars Noréns kulsorte parforholds-basher på Teatret Ved Sorte Hest. Nederdrægtighederne vil ingen ende tage i teaterdirektør Maria Vinterbergs knivskarpe og vildt underholdende iscenesættelse af kammerspillet Sandhed og Konsekvens. (…) eminent gestaltet af førnævnte topspillere, hvor især en brillant spillende Anette Støvelbæk fascinerer med sin knusdejlige skrøbelighed, der viser sig at dække over en dyb klangbund af brutal, utilfredsstillet lyst.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

anmeldelser