⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ BERLINGSKE: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Berlingske har også været forbi Teatret ved Sorte Hest og aflægger en 5-stjernet rapport fuld af flotte ord til SANDHED OG KONSEKVENS.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Jakob Steen Olsen skriver b.la.:

Lars Noréns ægteskabshelvede og kærlighedsforlis forløst til noget nær perfektion på Teatret ved Sorte Hest. (…) Vidunderligt at se en kvartet af toptunede skuespillere få lov til at gøre det, de er allerbedst til: (…) at spille det menneskeliv ud, mange af os først og fremmest kommer i teatret for at blive konfronteret med. Og instruktøren Maria Vinterberg har orkestreret det hele til perfektion med eminent sans for det smertelige og forfærdelige, det sjove og det grove, men også med de sprækker af håb om forsoning, det lønlige håb om kærligheden nåde, som måske, måske aldrig kommer. Det er en uhyre seværdig forestilling.

LÆS HELE ANMELDELSEN HER HVIS DU HAR ABONNEMENT TIL BERLINGSKE

Søg

ANMELDELSERANMELDELSES-BILELDE