⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ SCENEBLOG: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Sceneblog har også været inde og se SANDHED OG KONSEKVENS med Sarah Boberg, Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Peter Oliver Hansen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Casper Koeller giver 5 stjerner skriver b.la.:

Maria Vinterberg har igen budt en af de tunge drenge op til dans, når hun iscenesætter Lars Noréns SANDHED OG KONSEKVENS, et ætsende hverdagsdrama om alle de konflikter der ligger under overfladen når familien samles. Og igen har Vinterberg ramt plet med en iscenesættelse der hylder det absurde i spillet mellem mennesker, og lader de fire skuespillere folde sig helt ud. (…) helt derud hvor vi som publikum sidder og krummer tæer, holder åndedrættet tilbage og venter, for til sidst at knække sammen i grin over den ublu udlevering og sarkastiske tone. (…) Absurd teater på højeste niveau.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

anmeldelser