❤️❤️❤️❤️ POLITIKEN: 4 HJERTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Politiken var ikke til premiere på SANDHED OG KONSEKVENS, men kom og så forestillingen dagen efter.

❤️❤️❤️❤️

Anmelder Monna Dithmer giver forestillingen 4 flotte hjerter og skriver b.la.:

”Grotesk underholdende (…) Ikke noget med, at vi som tilskuere kan sidde og dukke os. Scenografen Marianne Nilsson har snildt og snedigt ladet en gråsprængt sofa brede sig ud over hele stuen, hvis sorte vægge også omslutter de velpolstrede publikumssæder. Vi er alle del af selskabslegen ’Sandhed og konsekvens’, uanset om vi griner eller vånder os. (…) Respekt for arven fra mesterlige Norén (…) Et velgørende greb, at den nyligt reumertbelønnede instruktør Maria Vinterberg til start markerer en let distance til det norénske stuedrama (…) Rablende absurd komedie

LÆS ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDESANDHED OG KONSEKVENS 2021. Tegning: Claus Seidel.