⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JYLLANDS-POSTEN: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Jyllands-Posten var også repræsenteret, da vi havde premiere på SANDHED OG KONSEKVENS i fredags.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Morten Hede giver forestillingen 5 fine stjerner og skriver b.la.:

Lars Noréns ”Sandhed og konsekvens” bliver brutal, ondskabsfuld og dybt underholdende i hænderne på Maria Vinterberg og det eminente hold. (…) Igennem forestillingen veksler vi imellem højlydt latter og åndeløse gisp. Det skyldes først og fremmest instruktør Maria Vinterbergs evne til at opdage og dyrke al den sorte humor, som Norén generøst har lagt imellem linjerne.  (…) publikum er fuldkommen opslugte af forestillingen fra start til slut (…) Vi sutter euforisk på den ene kæberaslende replik efter den anden, som var de bittersøde bolsjer, og vi nyder både ydmygelserne og de absurde indfald. Derudover folder de fire medvirkende karaktererne ud med psykologisk dybde og mesterlige komedieevner.”

Anmeldelsen kan også læses på mortenhede.dk. Begge dele kræver abonnement.

LÆS HELE ANMELDELSEN HER HVIS DU HAR ABONNEMENT TIL JP.DK

LÆS HELE ANMELDELSEN HER HVIS DU HAR ABONNEMENT TIL MORTEN HEDE.DK

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEANMELDELSES-BILLEDE