⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ISCENE: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

iSCENE har også været til premiere på SANDHED OG KONSEKVENS og giver 5 funklende stjerner til forestillingen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Anne Liisberg skriver b.la.:

Reumertvinder Maria Vinterberg honorerer prisen med endnu en formidabel musikalsk iscenesættelse af Lars Noréns modbydeligt morsomme parforholdsapokalypse (…) Forløst i Maria Vinterbergs altid kropsligt-lydhøre instruktion atter cementerer teatrets suveræne beherskelse af det absurde teater. (…) Sandhed og konsekvens er en formidabel musikalsk iscenesættelse af en kvartet, der ikke er bange for at tage skridtet helt ud i afgrunden. Det formidable ligger i, at vi morer os kosteligt, men samtidig føler inderligt for disse mennesker, der har så ondt. Det er absurd teater, når det er bedst.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

anmeldelserAnmeldelse af SANDHED OG KONSEKVENS i Frederiksborg Amts Avis 18.10.21