⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURTID: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Kulturtid er klar med 5 stjerner og fine ord til SANDHED OG KONSEKVENS.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Pia Stilling skriver b.la.:

Samspillet mellem de fire medvirkende er formidabelt. (…) ikke meget er overladt til tilfældighederne i Maria Vinterbergs ferme instruktion. Niels Ellegaard og Peter Oliver Hansen er fantastiske (…) Anette Støvelbæk har en skøn mimik, både når hun er overlegen og når hun såret, eller halvt provokerende, halvt rædselsslagen (…) Aftenens største præstation er dog Sarah Bobergs. Man mærker skrøbeligheden, der pakkes ind i uforskammetheder og overlegenhed i forhold til hendes omgivelser. (…) Forestillingen er både tankevækkende, sjov og absurd. Man kan dog godt trænge til en velvoksen gin og tonic, når den er slut.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Pinterest Anmeldelseanmeldelser