⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ CPHCULTURE: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

CPHCulture overværede premieren på SANDHED OG KONSEKVENS fredag 15. oktober og har kvitteret med 5 stjerner.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Michael Søby skriver b.la.:

På Teatret ved Sorte Hest bliver stykket spillet til succes (…) Glimrende iscenesat af Maria Vinterberg, og hun misser ikke en nuance, når ondskabsfuldhederne fyger mellem sofaerne og ingen kan vide sig sikre. (…) Et nyt karrierehøjdepunkt for Sarah Boberg (…) Anette Støvelbæk leverer også en af sine fineste teaterpræstationer (…) Den heftige dialog ligger godt i munden på de medvirkende, så man bør – trods forbehold – ikke snyde sig selv for en Norén-aften på Teatret ved Sorte Hest.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Mit København. Berlingske.Pinterest Anmeldelse