⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURKUPEEN: 5 STJERNER TIL SANDHED OG KONSEKVENS

 In Anmeldelser

Kulturkupeen har også været til premiere på SANDHED OG KONSEKVENS og sender 5 flotte stjerner efter forestillingen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Ulla Strømberg skriver b.la.:

De fire skuespillere er fænomenale (…) Instruktøren Maria Vinterberg har i den grad forstået Norén og fået alle nuancer med i persontegningerne. (…) Sarah Boberg er bevægende som den tæmmede alkoholiker, mens Anette Støvelbæk giver den nuanceret som den bly søster, der nedenunder har nogle udækkede behov, som bulderbassen til mand, spillet af Peter Oliver Hansen, honorerer. (…) Niels Ellegaard er den stilfærdige mand, der til sidst sætter grænser, men alligevel falder tilbage som den barmhjertige samaritan og sandelig også prøver at bede til gud. (…) superbt (… ) en fuldgyldig og moderne version af et ægteskabsdrama anno 2021.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDE