SANDHED OG KONSEKVENS FORLÆNGET – BILLETTERNE ER I SALG!!!

 In For-omtaler

Så er det ganske vist og helt officielt – SANDHED OG KONSEKVENS er forlænget med fem ekstraforestillinger!!!

Den ordinære spilleperiode er i skrivende stund, inden vi overhovedet har haft premiere, faretruende tæt på at være helt og aldeles udsolgt. Derfor har vi appelleret til vores stærke skuespillerkvartet, om det kunne tænkes, at de ville overveje at spille lidt længere til glæde for endnu flere publikummer.

Man kan roligt sige, at det har været lidt af et puslespil at få deres fire travle kalendere til at gå op på samme tid, men nu er det simpelthen lykkedes. SANDHED OG KONSEKVENS spiller derfor fem ekstraforestillinger på følgende datoer:

 

Søndag 28. november kl. 17.00

Tirsdag 30. november kl. 20.00

Onsdag 1. december kl. 20.00

Torsdag 2. december kl. 20.00

Fredag 3. december kl. 20.00

 

Og for at det ikke skal være løgn, så er billetterne allerede sat i salg!

Så hvis man endnu ikke har nået at få sig nogle billetter, fordi der var udsolgt andre dage, eller man bare ikke havde fået taget sig sammen, så er det altså NU, man skal sikre sig en billet. Bare et godt råd!

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

Søg

Niels Ellegaard og Anette Støvelbæk. Foto: Robin SkjoldborgNiels Ellegaard, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg, Peter Oliver Hansen. Foto: Robin Skjoldborg