NYHEDSBREV – JUNI 2021: KÆMPE TAK FOR EN HALVÅBEN SÆSON!

 In Nyhedsbreve

♫•**🦓•.¸¸☀️♫•*🦓*•♫¸¸.•🕶️*¨*•☀️♫♪**

KÆMPE TAK FOR EN HALVÅBEN SÆSON

♫•**🦓•.¸¸☀️♫•*🦓*•♫¸¸.•🕶️*¨*•☀️♫♪**

Selvom vi kan øjne sommerferien i horisonten, så har vi da ikke tænkt os at stikke af uden at sende en lille hilsen ovenpå den mærkeligste teatersæson i mands minde.

Grundet en vis pandemi har vi gennem halvdelen af det seneste år som bekendt kun haft lov til at holde åbent for en halv sal. Sådan var det f.eks. i september 2020, da vi havde premiere på Samuel Becketts klassiker MENS VI VENTER PÅ GODOT.

Efter fem uger for totalt udsolgte huse var forestillingen ved at drukne i stjerneregn og blev kåret til Årets Forestilling af CPH Culture. Men ikke nok med det: vores vilde teaterchef Maria Vinterberg er sandelig også blevet hædret med den fornemme teaterjournalistpris Teaterkatten og ikke mindst Årets Reumert for sin iscenesættelse af forestillingen med blandt andre Nicolas Bro.

Heldigvis blev MENS VI VENTER PÅ GODOT ikke en engangsforestilling. Der er simpelthen repremiere 8. januar 2022, og hvis man vil være et hestehoved foran, skal man nok sikre sig en billet allerede nu. Samme staldtip gælder vedr. billetter til sæsonens andet store hestespil SANDHED OG KONSEKVENS af Lars Norén.

Nu klapper vi lige hesten og flader ud i liggestolen i en måneds tid. Og når vi 3. september tager hul på den nye teatersæson med premieren på gæstespillet HAPPY DAYS af Why Not Theatre Company, går vi stærkt ud fra, at Teatret ved Sorte Hest er helt og aldeles piv-åbent med 88 pladser i en fuld sal igen!

Kærlige sommerhilsner og på gensyn fra
Vesterbrogades ferierende arbejdsheste

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

KØB BILLETTER TIL ALLE VORES FORESTILLINGER HER

 

Søg

Lars Mikkelsen. Foto: Robin Skjoldborg