NY OMGANG GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET I JUNI 2021

 In Vores Venner

Da corona-krisen første gang lukkede Danmark ned i foråret 2020 blev vores savn efter det levende teater og det levende publikum så stort, at vi blev nødt til at finde på et nyt og corona-venligt tiltag på Hesten.

Det blev til ni stemningsfulde aftener i maj 2020 med GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET – en ny form for udendørs liveoptræden til stor begejstring for hundeluftere og andet godtfolk på aftentur i lokalområdet. De daglige godnathistorier fremført af nogle af landets bedste scenekunstnere blev et kæmpe tilløbsstykke, hvilket har givet os blod på tanden for at starte en tradition!

Derfor er vi nu i fuld gang med forberedelserne til en ny omgang GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET i perioden 14.-23. juni 2021. Programmet er under intens udarbejdelse, men vi tør godt love, at det bliver en skøn blanding af uimodståelige teatertekster, poetiske digte, musikalske indslag m.v.

LÆS MERE OM GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET HER


GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2021 
ER MULIGGJORT MED STØTTE FRA:

 

Frederiksberg Fonden

Frederiksberg Fonden

Vesterbropuljen

Vesterbropuljen

Søg

Bestil teaterkataloget sæson 2021-22