POLITIKEN IBYEN SKRIVER OM HESTENS UNGE GÆSTER

 In Festival, Vores Venner

For nylig udgav Politiken IByen et ret fint scenetillæg. Bl.a. var der et interview med de to kvinder bag den populære teaterpodcast Den 4. Væg – inklusive en guide til teater om det unge liv. Øverst på listen ligger det unge kunstnerkollektiv Teater Mikado, som er kommende gæster på Hesten:

IBYEN GUIDER

Teater om det unge liv

Når teatrene genåbner 6. maj, er det med flere forestillinger, der skildrer det unge liv.

Det første chipskys

Den musikalske og dokumentariske forestilling ’Du finder mig nederst i bunken’ præsenteres af det unge kunstnerkollektiv Teater Mikado. Forestillingen lover historier om tabte relationer og »smagen af sourcream and onion-chips fra det første kys«. Stykkets historier er baseret på virkelige hændelser, og de er skrevet af den debuterende dramatiker Regina Rex med inspiration fra Museum of Broken Relationships i Kroatien. På rollelisten finder man skuespillerne Stine Schou, Maria Ahrensberg, Eskil Bøgh Tonnesen og Tue Lodberg Nyland.
Teatret ved Sorte Hest 1.-2. juni, Teater Katapult 11.-12. juni, Teater Momentum 15.-16. juni og Teater Grob 19.-20. juni.”

 

LÆS HELE GUIDEN OG INTERVIEWET I POLITIKEN I BYEN HER

LÆS MERE OM FORESTILLINGEN OG KØB BILLETTER HER

Søg

ODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2021