DAN TURÈLL + HALFDAN E: TELEFON TIL AFDØDE PÅ CPH STAGE

 In Festival

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band indtager Hesten under CPH Stage med koncertforestillingen TELEFON TIL AFDØDE, der blander musik og beatlyrik og vækker det populære samarbejde mellem den legendariske digter Dan Turéll og den musikalske troldmand Halfdan E til live igen.

Bagkataloget tæller bl.a. klassikere som ‘Hyldest til hverdagen’, ‘Sidste tur gennem byen’ og ‘Jeg skulle have været taxachauffør’, og i stedet for Dan Turéll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille, som giver stemme til de udødelige digte. Desuden medvirker Søren Siegumfeldt (saxofon/fløjte) og Lars Terkelsen (electronics).

LÆS MERE HER

KØB BILLETTER HER

Søg

FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORGCORONA VIRUS 2020