ÅRETS JULEGAVE ER TEATEROPLEVELSER PÅ HESTEN

 In Ferie, For-omtaler

Hvis du lige står og mangler årets julegave til én, du holder af, så er vi klar til at hjælpe! Trods de lige nu forsvarligt lukkede døre, har vi nemlig fortsat gavesækken fyldt med teateroplevelser, som kan indløses, så snart vi igen får lov at holde åbent for vores dybt savnede publikum.  Køb årets julegave ved at sende en mail til Mikaelbillet@sortehest.com inden 18. december 2020 – så ekspederer vi din ordre hurtigst muligt og i tide inden jul:

BILLETTER
Giv billetter til en bestemt forestilling på Hesten.
Foråret 2021 byder bl.a. på monologen TIL GRIN med Michael Moritzen, et portræt af Frida Kahlo i VIVA LA FRIDA! og kvinden set af kvinder i THE FEMALE GAZE. Du kan også allerede nu kan få fingre i billetterne til genopsætningen af MENS VI VENTER PÅ GODOT i januar 2022.

GAVEKORT
Giv et gavekort til Hesten.
Du bestemmer beløbet – og så kan modtageren selv bestemme, hvad han eller hun vil opleve tre år frem.

TAROK-KORT
Giv et Tarok-kort, som er Hestens helt eget årskort og giver adgang til et helt år med teater.

LÆS MERE HER

Søg

HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED