HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED – EN ABSURD CORONA-KOMEDIE

 In Ikke kategoriseret

Mens vi venter på vaccinen og en forhåbentlig hurtig genåbning af de danske teatre, kan vi løfte sløret for urpremieren på et nyt stykke højaktuel dramatik af Tomas Lagermand Lundme.

HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED er en absurd komedie, hvor håndsprit, visirer, afstand, øde gader og længslen efter kærlighed former en række bemærkelsesværdige optrin, der fortæller om de prøvelser og konsekvenser på godt og ondt, som corona og nedlukningen af samfundet i 2020 har haft for hvert enkelt menneske. Der er plads til både håb, sorg og noget om en skitur et sted i alperne, hvor der var Wham på repeat. På scenen står Morten Holst, og Christoffer Berdal har instrueret.

Om Gud og COVID-19 vil, spiller HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED 1.-12. februar 2021 i samme periode, som vi også har den udsolgte SANDHED OG KONSEKVENS på plakaten. Og hvis man allerede har billet til SANDHED OG KONSEKVENS, så kan man få HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED med oveni for en flad 50’er. Bestil på: billet@sortehest.com

LÆS MERE HER

KØB BILLETTER HER

Søg

CORONA VIRUS 2020