DET ER MARTS! DER ER NYHEDER I NYHEDSBREVET!

 In For-omtaler

Kalenderen melder marts, forårskulleren sætter snart alvorligt ind og her i huset krydser vi fingre for, at vejret snart følger trop — den Sorte Hest er nemlig helt og aldeles forårsklar!

Forårskulleren har allerede ramt anmelderne på den rigtig gode måde. Der er nemlig dalet den allerfineste stjerneregn og ros ned over vores engelske gæster fra Why Not Theatre Company. “Solbjørg Højfeldt er formidabel og Sue Hansen-Styles er enestående” og “en udsøgt teaterstund” skrives der efter sidste uges premiere på gæstespillet Dance With MeGæstespillet kan opleves her i gemakkerne frem til d. 21. marts, så det er nu eller aldrig, hvis du vil opleve den anmelderroste forestilling på smukt, letforståeligt engelsk!

I år byder vi det længeventede forår velkommen med helt særlig manér. Søndag d. 22. marts kl. 9-16 inviterer vi til loppemarked, hvor arbejdshestene og deres venner sælger ud af gamle ting og sager. Bar Belle Epoque holder åbent med forfriskninger til halsen og lidt sødt til ganen, og vi håber at se dig til en rigtig forårs-loppedag her på Vesterbro.

Varme forårshilsner fra
Teatret ved Sorte Hest

LÆS NYHEDSBREVET HER

Søg

BLACK DOG - ONSDAGCOVID 19