The Copenhagen Post: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “A standing ovation!

 In Anmeldelser, Vores Venner

KØB BILLETTER TIL DANCE WITH ME HER

 

*****
I enjoyed the play. The majority of the audience agreed, giving the performance a standing ovation at the end.
– Dominie McIntosh, The Copenhagen Post

 

Efter en veloverstået premiere med Why Not Theatre Company, glæder det os at læse de fine anmeldelser af gæstespillet DANCE WITH ME med Sue Hansen-Styles på scenen instrueret af Solbjørg Højfeldt. The Copenhagen Post var blandt andet forbi og levede smukke ord til holdet. Forestillingen DANCE WITH ME handler om en forladt kvindes intense længsel efter kærlighed og følelsesmæssig opfyldelse. I stykket taler kvinden i én lang tankestrøm til den elskede mand, der har forladt hende og til den veninde, for hvem han muligvis har forladt hende, alt imens hun udstiller et liv, der er blevet “så lidet rigt på egentligt indhold”, at alkohol nu er hendes eneste faste holdepunkt. Hun bevæger sig delirisk frem og tilbage i tid og følelser i en frugtesløs kamp for at forstå sin fortid, og hvad hun har været igennem. Men så snart hun føler fodfæste, trækkes grunden væk under hende igen. Hvad skete der virkelig mellem hende og manden i hendes liv? Hvordan kommer vi videre fra sorg og genvinder livsglæden? DANCE WITH ME er teater om, hvad ensomhed gør mod et menneske, og det er samtidig en hjertevarmende historie om det menneskelige behov for kærlighed og samhørighed.

Læs mere om forestillingen her og hele anmeldelsen her.

Søg

Pinterest Anmeldelseanmeldelser