Kompagniet Persona og gæstespillet KATs har indtaget Hesten

 In Vores Venner

Marianne, der har en dårlig dag, Onkel Slatan, en cowboy, der taler i gåder og Kompagniet Persona er flyttet ind på Hesten. Onsdag d. 15. januar er der premiere på gæstespillet KATs – BURROUGHS HAS LEFT THE BUILDING, hvor publikum netop møder Marianne, Onkel Slatan og cowboy’eren – det glæder vi os ret meget til. 

KATs er en lille gyser komedie med VANESSA MOLINÉ, THOMAS DIEPEVEEN OG EMMA BIRKØ i rollerne som Marianne, Onkel Slatan og cowboy’eren – Måske husker I Vanessa og Emma fra gæstespillet KUSSESUMPEN, som spillede på Hesten i sidste sæson?

Rygtet siger, at KATs det bliver en Lynch-light-tour-de-force ind i forfattersindets dybeste og mest psykotiske afkroge – inspireret af William S. Burroughs.

FIND BILLETTER TIL KATs HER

Søg

Pinterest januarKATs. Foto: Sarah Brik Jensen