NYHEDSBREV: Godt nytår fra Teatret ved Sorte Hest 🍾🦓💨

 In Nyhedsbreve

Velkommen til et helt nyt år fuld af teater

Nytårstalerne er så småt klinget ud, kalenderen viser 2020, og vi håber, du kom blændende ind i det nye år og årti. Og jo tak, det gjorde vi også! For med det nye år ser vi frem til endnu flere måneder, dage og timer i vores skønne hus fyldt til randen med teater!

Allerede d. 15. januar sparker vi årets teateroplevelser i gang, når vi får besøg af Kompagniet Persona og gæstespillet KATs – Burroughs has left the building. Det nye år byder også på Peter Asmussen på engelsk i DANCE WITH MEAnja Owe i MINE FORÆLDRES TING og “teater i særklasse” med VIVA LA FRIDA!

Velkommen til et helt nyt år med en masse teater! Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen
Teatret ved Sorte Hest

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

Pinterest JulKATs. Foto: Sarah Brik Jensen