Nyhedsbrevet er landet: Uhyggelig oktober på Hesten!

 In Nyhedsbreve

Vold, herskertrang, grusomhed og lyst! Almindeligvis emmer Hesten af hygge, meeeen i oktober bliver det en smule anderledes.

Fra d. 25. oktober byder vi velkommen i Professorens stue, hvor netop vold, herskertrang, grusomhed og lyst udøves i fri dressur. Rosalinde MynsterMads Wille og Sarah Boberg danner trekløveret i Eugene Ionescos uhyggelige komedie ENETIME, hvor en undervisningstime udvikler sig til vanvid mellem en professor og hans unge kvindelige elev.

Vi varmer op til Ionescos uhygge med horror og en lille smule magi. Trylleri og ånder mødes, når gæstespillet SEANCEN spiller i løbet af oktober. Også skal du ikke snyde dig selv for en aften i gysets tegn, når Det Filmiske Selskab ved Sorte Hest viser filmudgaven af forestillingen GHOST STORIES d. 4. oktober.

Vi glæder os til at se dig på Hesten – hvis du altså tør! 🙂

Kærlig hilsen
Teatret ved Sorte Hest

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

Pinterest metroAnmeldelse