NYT & NYDELIGT NYHEDBREV! September på Sorte Hest

 In Nyhedsbreve

VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON, VELKOMMEN TIL VORES DEJLIGE HUS OG VELKOMMEN TIL SEPTEMBER!

Med forestillingen Det er så det nye indleder vi en ny æra på Teatret ved Sorte Hest. Jeg har med held overtalt en række af de skuespillere, der har arbejdet på teateret gennem årene, til at vende tilbage til vores skønne hus med jævne mellemrum. I de næste sæsoner vil en række af vores allerbedste egenproduktioner vende tilbage med gamle og nye rollebesætninger. Man vil med andre ord kunne gense eller have held med “alligevel” at få set nogle af de absurde klassikere, som har spillet i huset gennem de sidste år.

Og på utallige opfordringer lagde vi i sidste måned benhårdt ud med et brag af en festlig re-premiere på Line Knutzons absurde perle Det er så det nye om Poul og Pysseren og Hr. Pind og de stærkt depressive buddhister.

Det var en fornøjelse igen at præsentere konfliktsøgende, kærlige Pysseren og hendes optimistiske, desorienterede kæreste Poul, plus den superparanoide konspirationsteoretiker Hr. Pind i skikkelse af Josephine RaahaugeMorten Holst ogLars Knutzon for publikum. Heldigvis spiller de helt til d. 28. september, så du har stadig chancen for at få et gensyn med én af vores absolut favoritter her på Hesten!

Hurra for Teatret ved Sorte Hest
Hurra for sæson 2019-2020
Hurra for Det er så det nye

Kærlig hilsen
Maria W. Vinterberg
Teaterchef

Læs hele nyhedsbrevet her! 

FIND BILLETTER TIL “DET ER SÅ DET NYE” VIA DETTE LINK ELLER RING TIL OS PÅ 33 31 06 06

 

Søg

01-det-er-sa-det-nye-edge