UD OG SE MED DSB – VORES HEST BLIVER NÆVNT I DERES TEATERTILLÆG APPLAUS

 In For-omtaler

HAR DU LÆST UD OG SES’ TEATERTILLÆG?

… Vi er simpelthen så pivstolte, for udover at være nævnt som et af de fire små teatre med masser af byde på, som UD OG SE anbefaler. Så er vores veninde Anette Støvelbæk også blevet interviewet, hvor hun udtaler således om hendes medvirken i ALTING ER NOGET, som blev sat op her på teatret i 2016:

“I 2016 medvirkede jeg i ‘ Alting er noget’ sammen med Sarah Boberg på Teatret vedSorte Hest. Udgangspunktet var Naja Marie Aidts forfatterskab, og vi tog i virkeligheden alle hendes tekster, plukkede i dem og lavede dem til en forestilling, hvor publikum sad midt i en ordstrøm af billed rige, sanselige og provokerende ord. Det endte med at blive en forestilling, jeg var utrolig stolt af at være med til at lave.”

LÆS HELE TILÆGGET HER

 

Søg

NYHEDER