’MELLEM OS’ CPH STAGE. OUT & ABOUT

 In Anmeldelser

“MELLEM OS”

CPH STAGE. Anmeldelse

OUT & ABOUT

Af Trine Daimi Kalliomäki

Foto: Ulla Munch-Petersen

‘Mellem os’ handler om det store spørgsmål: tør vi overhovedet elske som mennesker? Tør vi være tæt i parforholdet?

Her er to kvinder, der har været kærester 3-4 år. Den ene er meget yngre end den anden, den ene tror på det og vil gerne det hele, den anden tør ikke og vil ikke, men udvikler sig gennem stykket. De er nået til de store spørgsmål: skal vi flytte sammen, skal vi have børn? De står på hver deres banehalvdel og kæmper. ”Men jeg vil ikke lave noget, der er modløst eller håbløst,” siger Abelone Koppel. ”Det tiltaler mig ikke med destruktiv håbløshed. Der skal være en energi, når man går fra stykket.”

Læs artiklen. Klik her.

Abelone Koppels forestilling MELLEM OS kl.22.00

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

Søg

FOTO: ABELONE KOPPELSÆSONBROCHURE - NYHEDER