’MELLEM OS’ CPH CULTURE

 In Anmeldelser

“MELLEM OS”

CHP CULTURE

Anmeldelse 1 juni 2017

♥♥♥♥

Lykke Scheuer hittede for et par sæsoner siden som kærlighedshungrende lebbe i Abelone Koppels vittige og smertefulde ”Lebbe Love”. De har fundet sammen igen, men denne gang er tonen en anden. For Iris har fundet en kæreste, der hedder Alice og de skal flytte sammen.

Stykkets form forekommer mindre sprælsk denne gang, væk er fællessangen og monologer, der runger af ensomhed. MELLEM OS fremstår i højere grad som samtaler og dermed bliver teksten også mere konventionel, selvom vi stadig kan glæde os over Koppels sprogglæde.

De to skuespillerinder fungerer også overbevisende overfor hinanden i Maria Kjærgaard Sunesen iscenesættelse. Flere kys havde måske været på sin plads, selvom de tidligere nyforelskede på det seneste er begyndt at sige ”knalde” i stedet for ”elske” om en fælles fysisk anstrengelse …

Lykke Scheuer har en herlig blanding af djærvhed og sarthed, der gør hende til den perfekte kontrast til Mette K. Madsens nøgternt drømmende Alice, der giver alt, men får så lidt igen. Vi bliver vidne til deres små boksekampe, men lærer også, at det nogen gange er nødvendigt at opgive kontrollen for at kunne etablere et nyt rum sammen.

Læs artiklen. Klik her.

Abelone Koppels forestilling MELLEM OS kl.22.00

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

Søg