DEN SKALDEDE SANGERINDE 2017

UDSOLGT

27. JAN – 11. MAR 2017
Man-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN

Velkommen til mødet med ægteparrene Smith og Martin. Ikke at forglemme brandmanden og Mary. Alle kender hinanden, og ingen kender hinanden… Sådan er det hos Ionesco. Han udforsker eksplosionsfaren i parforholdet, i omgangstoner, i verdensordener og i dialogen – eller manglen på samme – mellem mennesker.

Teaterchef Maria Vinterberg har øjnet muligheden for at genopsætte Den Skaldede Sangerinde, der startede hendes livslange kærlighedsaffære med det absurde teater. Vi synes, alle skal have mulighed for at opleve denne publikums- og anmelderroste forestilling.
Holdet fra 2002 er samlet igen, dog er Michael Moritzen eneste nye mand på holdet i rollen som Brandmanden. Der er lagt i kakkelovnen til en aften i det absurdes tegn, og ingen går fri, når Ionesco svinger den barske pen over parmiddagens genvordigheder
Ionescos Skaldede Sangerinde er blevet opført for fulde huse hver aften på Théâtre de la Huchette i Paris uden afbrydelse i 60 år, så mon ikke også København kan tåle en omgang til med den skønne klassiker?

VARIGHED : 1 TIME OG 15 MIN

MARIA VINTERBERG VELKOMSTTEKST – Læs her 

DET ABSURDE TEATER – Læs Her

NYHEDER // DEN SKALDEDE SANGERINDE 2017

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

FOTOGRAF: ROBIN SKJOLDBORG

Download pressemeddelelse

TIL SKOLERNE

Vi har lavet en række skolematerialer til DEN SKALDEDE SANGERINDE, som kan downloades og bruges før og efter forestillingen.

Download skolemateriale

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg