NYHEDSBREV – JUNI 2024: GOD SOMMER FRA HESTEN OG PÅ GENSYN

 In Nyheder, Nyhedsbreve

Som vores netop udsendte nyhedsbrev rapporterer om, er Hesten mildest talt grydeklar til at klistre solbrillerne fast på næsen, smide ridestøvlerne og overgive sig totalt til sandet mellem sommerferiens bare tæer. Men inden vi når så langt, ligger det os på alle mulige måder på sinde at udsende en sommerhilsen med den allerstørste slags TAK for sæson 2023-24.

LÆS NYHEDSBREVET HER 

TAK til alle de rekordmange gæster, som glimrede ved deres uundværlige tilstedeværelse til heste- og gæstespil, readings og jubilæer, godnathistorier under åben himmel og diverse andre tiltag på Hesten.

TAK til alle de vilde medvirkende, som kastede enestående glans over vores alle sammens teater.

TAK til alle de generøse samarbejdspartnere, fonde og sponsorer, som bakkede uvurderligt op, da det gjaldt, og var med til at få det hele til at ske.

TAK. Bare tak. Uden jer, intet teater.

Nu klapper vi så lige hesten for en stund, hviler ud og lader op til den nye sæson 2024-25.

Fra 5. august 2024 har det lille teater- og billetkontor igen åbent for personlig og telefonisk betjening på noget nær daglig basis (man-ons samt fre kl. 11-15).

Staldtip: Skulle man føle sig overvældet af teaterabstinenser og planlægningstrang i ferien, så er hjælpen nær døgnet rundt her:

KØB BILLETTER TIL ALLE VORES FORESTILLINGER HER

Kærlige sommerferiehilsner og forhåbentlig på gensyn fra Chefhoppen og alle de andre Arbejdsheste

Søg

Kirsten Olesen. Fotograf: Robin SkjoldborgINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg