NYHEDSBREV – MAJ 2024: KOM MAJ DU MILDE CPH STAGE

 In Nyheder, Nyhedsbreve

Vi skulle hilse og sige, at det er ualmindeligt svært at være i dårligt humør i disse dage. Foråret har meldt sin ankomst, lun majluft strømmer ind ad de åbne staldvinduer, og CPH STAGE er lige om hjørnet.

Hovedstadens store teaterfestival løber i år af stablen 30. maj – 8. juni 2024. På Hesten melder vi os under fanerne med et gæstespil om kampen for en bedre verden, en engelsksproget reading med livemusik og ikke mindst vores egne GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET, som bl.a. byder på et splinternyt debatarrangement.

Vi anbefaler, at man læser op på de forskellige muligheder i det nyeste nyhedsbrev fra Hestens egen mund. Bare et lille staldtip.

God festival, godnat og på gensyn på vores alle sammens teater!

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

HESTE-PANELET. ThumbnailØstkyst Hustlers: FULD AF LØGN. Pladecover: Tobias Rosenberg