FORSOMMER-FORNØJELSE: GODNATHISTORIERNE VENDER TILBAGE

 In Festival, Nyheder

På sådan en solbeskinnet 1. maj drømmer vi os en måneds tid længere frem til 4. juni, hvor vores hjertebarn af en udendørs forsommer-fornøjelse vender tilbage.

Til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2024 er der ovenikøbet tale om en lille slags jubilæum. Det er nemlig femte år i træk, at vi rydder kalenderen otte aftener i juni og opstiller 50 stole til publikum udenfor på vores p-plads ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor og skaber – hokuspokus – en magisk intimscene. Her optræder forskellige skuespillere, musikere, forfattere m.fl. med en godnathistorie eller et par godnatsange i den lyse aften.

Der er gratis entré, og publikum sidder under den åbne himmel i den friske (by)luft. Vi har bestilt smukt vejr, men vi er klar med varme plaider til de forfrosne og paraplyer i tilfælde af regn. Undervejs byder vi på kaffe eller te og lidt godt til de søde tænder, mens andre forfriskninger kan købes i baren.
Programmet skifter fra aften til aften, og vi arbejder på en helt særlig blanding af teatertekster, skønlitteratur, musikalske indslag m.v. samt et helt nyt debatarrangement. Det fulde program offentliggøres løbende:

HOLD ØJE MED PROGRAMMET HER

 

Alle omegnens hundeluftere, aftenturgængere og andet godtfolk er hjertens velkomne, og hvis man ikke når at kapre sig en stol, er der masser af ståpladser (vi har været op til 150 publikummer på en enkelt aften). Vi glæder os som små forårskåde føl til at se jer!

PS. KÆMPE TAK til Frederiksbergfonden, Hoffmann & Husmans Fond, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbro Lokaludvalg for uvurderlig opbakning til Godnathistorier til nabolaget 2024.

PPS. Godnathistorier til nabolaget 2024 en del af CPH STAGE.

Søg

Iben Hjejle. Fotograf: Robin Skjoldborg. Teatret ved Sorte Hest 2024.Dejan Cukic. Fotograf: Robin Skjoldborg. Teatret ved Sorte Hest 2024.