VELKOMMEN TIL DET LUPBÆRENDE ENSEMBLE 2024-25

 In Ikke kategoriseret, Nyheder

Hvis man har passeret Vesterbrogade 150 for nylig, har man måske lagt mærke til en vis forvandling på Hestens facade. Et splintrende nyt banner markerer vores officielle velkomst til den her stjerneflok af lupbærende skuespillere, som vi har været så heldige at indfange i den kommende teatersæson:

Iben Hjejle, Dejan Cukic, Marie Reuther, Lue Støvelbæk, Sarah Boberg og Kirsten Olesen befolker og besjæler vores to nye hestespil og et udefrakommende gæstespil. Og vi er mildest talt stolte af, at der således er lagt i kakkelovnen til det vildeste ridt af humørfyldte og afsindige og kulørte og gysende og grinende og grusomme og uforfærdede og mørke og skinnende timer på vores alle sammens Teatret ved Sorte Hest.

Velkommen til sæson 2024-2025 og forestillingerne EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF?, VITA – ALTSÅ ANDERSEN og TIT ER JEG GLAD (+ intet mindre end tre engelsksprogede gæstespil). Velkommen til vores rummelige teaterhus og på gensyn på Hesten!

Hvis man vil være et hestehoved foran, så kan man jo overveje at sikre sig billetter til det hele allerede nu via Teaterbilletter her:

KØB BILLETTER TIL SÆSON 2023-24 HER

Køb af bare en enkelt billet inden 1. juni 2024 giver adgang til et gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater.

LÆS MERE OM MIT TEATER HER

 

 

Søg

THE THIN PLACE. Photographer: JPSIben Hjejle. Fotograf: Robin Skjoldborg. Teatret ved Sorte Hest 2024.