TO MÅNEDER TIL MAN ATTER KAN VENTE PÅ GODOT

 In Ikke kategoriseret
Arbejdshestene tæller ned på daglig basis, og nu er der altså kun to måneder, til vi alle sammen atter kan vente på Godot!
Teaterchef Maria Vinterbergs Reumertbelønnede iscenesættelse af Samuels Becketts absurde klassiker har repremiere 27. januar 2024.
De herrer Nicolas Bro, Mads Wille og Steen Stig Lommer er tilbage for tredje gang, og det er vores maskot Olga Matthiesen også (i rollen som Drengen). Ny mand i manegen er Lue Støvelbæk, så Hestens skræddersal er i fuld gang med at supplere på kostumefronten.
Agter man selv at supplere på julegavefronten, så kunne man jo passende forkæle sine kære med et par billetter til MENS VI VENTER PÅ GODOT i det nye år. Oplevelsesgaver er og bliver jo det nye sort, har vi hørt (i hvert fald hvis man skal tro Hestens egen mund).
Julegave eller ej, så fås billetterne som altid via billet@sortehest.com eller her:

KØB BILLETTER TIL MENS VI VENTER PÅ GODOT HER

 

Søg

Pinterest Anmeldelse