⭐️⭐️⭐️⭐️ SET PAA SCENEN: 4 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

setpaascenen.dk havde tilsyneladende en dejlig aften til repremieren på INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG i sidste uge:

⭐️⭐️⭐️⭐️

“Et vidunderligt scenenærvær og en tyngde man tiltrækkes af. 

Særligt skinner Maria Stenz (83) i sin aldrende skrøbelighed, der samtidig giver den særlige robusthed man får af at have været igennem lidt af hvert. Hun spiller med en vidunderlig integritet og har stadig en smuk stemme, der er dragende og levende. 

Camilla Bendix (52) brøler sit urbrøl, mens sveden render af hende, i hvert fald i den historie, hun fortæller om, hvordan det er at være kvinde i overgangsalderen. Det er ikke bare overgangsalderen, der får lyset og nærværet til at stråle fra hende, det er også selvrespekten, som kommer af at have sagt fra overfor mænd, der ville udnytte hende, i løbet af hendes karriere.

Samtidig vifter Peter Oliver Hansen (55) med hænderne i I will survive, som han vitterligt gjorde efter en kræftsygdom havde fået tag i ham. Oliver Hansen mestrer det morsomme og flagrende, men skifter i ét nu over til ubehageligt intenst nærvær, når han fortæller om instruktørers lidt for nærgående “lege” hos teenageren, den kommende skuespiller.

Inden vi dør synger vi en sang er en rørende kommentar til livet. (…) Hjertevarm, levende og nærværende forestilling, man skal unde sig selv”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

PINTERESTPinterest Anmeldelse