NYHEDSBREV – NOVEMBER 2023: KABARET-TID PÅ HESTEN

 In Nyhedsbreve

I et netop udsendt nyhedsbrev fra Hestens egen mule forlyder det, at Arbejdshestene har det store smil fremme i disse dage. Årsagen er, at vi tæller ned til repremieren på INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG onsdag 15. november kl. 20 nul dut.

Som nogle måske vil huske var bemeldte kabaret komplet udsolgt inklusive ekstraforestillinger allerede længe inden urpremieren sidste år. Men nu giver vi alle en chance til, og der er KUN 4 UGER at tage af. Så hvis man vil være en hestehov foran, er det nok en slags nu, man skal sadle op. Verdens bedste staldtip, hvis du spørger os!

Nyhedsbrevet indeholder desuden et surt opstød og et forslag om at give teaterbilletter i adventsgave.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

ANMELDELSES-BILLEDE