NYHEDSBREV – AUGUST 2023: STATUS FRA VESTERBROGADE 150

 In Nyhedsbreve

“EN STOR SUCCES PÅ ET LILLE TEATER,
ER BEDRE END EN LILLE SUCCES PÅ ET STORT TEATER,
OG MEGET BEDRE END EN LILLE SUCCES PÅ ET LILLE TEATER”

                                                                                                                                       Eugène Ionesco

På Vesterbrogades lille vilde teater har Chefhoppen og alle Arbejdsheste uden undtagelse for længst sagt pænt farvel til sommerferien og hjerteligt hej til hverdagen. Dagligt bliver der vrinsket euforisk over at være kommet godt fra start i en ny teatersæson, hvor der som bekendt vanker fornemt selskab af det hattebeklædte ensemble 2023-24.

Hvem ensemblet består af, og hvilke af vores tre allerstørste succeser, de medvirker i, kan man læse om i det dugfriske nyhedsbrev, som Hestens utrættelige nyhedsredaktion netop har sendt ud. Her kan man også læse om sensommerens hyggeligste loppemarked (på Hesten selvfølgelig) og en mini-turné med SANDHED OG KONSEKVENS.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

Marianne Nilsson. Foto: Per Helmo