⭐️⭐️⭐️⭐️ UNGT TEATERBLOD: 4 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

Det bliver altså ved med at sne lidt med anmeldelser indimellem. Denne gang er det Ungt Teaterblod, som har skrevet noget om vores aktuelle forestilling ALTING ER NOGET 2.0.

Fire friske bloddråber – som vi konverterer til stjerner – fra anmelder Christian Skovgaard Hansen:

⭐️⭐️⭐️⭐️

“Også denne gang optræder Støvelbæk og Boberg som to videnskabelige forskere, der forsker i Aidts ord, udtryk, stemninger og former. Marianne Nilssons enkle, men smukke scenografi hjælper med at sætte denne scene (…) Uden at afsløre for meget får vi samtidig en smuk afslutning, som viser os, at alting stadig er noget, og at verdenen fortsætter i noget nær det uendelige. Jacob Binzers opdaterede lydspor komplementer også fint ordene uden at tage fokus fra dem. (…) Interessant forestilling med vigtige tematikker. Samtidig er en fin indgang til Aidts forfatterskab. Publikum får i hvert fald en interesse i at dyrke hendes ord endnu mere”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEVINTER-GODNATHISTORIER. Foto af Lars Mikkelsen, Steen Stig Lommer, Niels Ellegaard, Camilla Bendix, Ellen Hillingsø: Robin Skjoldborg Foto af Solbjørg Højfeldt: Bjarne Stæhr