⭐️⭐️⭐️⭐️ ISCENE: 4 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

Et sprogunivers, det er rart at være i“, skriver iSCENE om ALTING ER NOGET 2.0  og giver 4 fine stjerner til vores aktuelle forestilling. Anmelder Anne Liisberg skriver endvidere:

⭐️⭐️⭐️⭐️

“Til sidst opløses alting i billedsmuk intethed, der undviger sproget og indhyller os alle.  Sarah Boberg og Anette Støvelbæk klæder hinanden endog bedre, end de gjorde i 2016, og får i Maria Vinterbergs også langt mere konsekvente iscenesættelse skabt dette ordenes univers med glød og nysgerrighed. Et univers, det er rart at være i – ikke på trods, men på grund af de fragile ord og eksistentielt svære billeder, de to skaber det med. De udstråler den ideelle kombination af moden indsigt og tøjlesløs videbegærlighed, der gør dem interessante i sig selv, og dermed transformerer Aidts univers helt ind i det dramatiske

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Pinterest Anmeldelse