⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FREDERIKSBORG AMTS AVIS: 5 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

Her til formiddag har vi haft travlt med at læse Frederiksborg Amts Avis. Anmelder Knud Cornelius var nemlig til premiere på ALTING ER NOGET 2.0 i lørdags, og han kvitterer med 5 funklende stjerner og de fineste ord:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sådan bliver digtning til en virkelighed, der skal give mening. (…) Publikum lytter opmærksomt med under det smukke forløb og beundrer de to sikre optrædende – Sarah Boberg og Anette Støvelbæk – der er som tvillinger med én tanke. Udsøgt smidighed får digt og prosa til at følge sammenhængende efter hinanden, og mellemrummene bliver uhørlige, fordi hele fortællingen er pudset fornemt af. (…) Når øjeblikket pludselig står stille, opstår der mellemrum mellem handlingerne. Det kan ikke være anderledes. Alting er noget. Alt er umisteligt

 

KØB BILLETTER TIL ALTING ER NOGET 2.0 HER

Søg

Pinterest AnmeldelsePinterest Anmeldelse