⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURKUPEEN: 5 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

I går havde vi den fineste premieredag på ALTING ER NOGET 2.0, og her til formiddag er den første anmeldelse tikket ind. Det er Kulturkupeen, der drysser 5 flotte stjerne ud over vores forestilling med tekster af Naja Marie Aidt:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Ulla Strømberg skriver b.la.:

Det er simpelthen en rigtig smuk forestilling, der på mirakuløs vis åbner digter- og forfatterskabet, så man lytter, føler og reflekterer.  Kan en teaterforestilling egentlig gøre mere? (…) I disse tider, hvor alle teaterfolk er på evig jagt efter nye manuskripter og store afslørende kvindeportrætter, er det befriende at mindre kan gøre det: tag et par gode bøger ned fra hylden og iscenesæt dem med stilfærdig opfindsomhed, og vi engageres følelsesmæssigt.

Tegner Claus Seidel har fanget de medvirkende med sin streg.

LÆS HELE ANMELDELSEN OG SE FLERE TEGNINGER HER

Søg

Anette Støvelbæk. Foto: Robin SkjoldborgPinterest Anmeldelse