FORNEMT HÆDERSLEGAT TIL MARIA STENZ

 In Ikke kategoriseret

I går havde Hesten fint fondsbesøg. Det var Elli og Peter Ove Christensens Fond, som havde beslaglagt foyeren i de sene eftermiddagstimer for at uddele bl.a. et hæderslegat til vores alle sammens Maria Stenz:

”Maria Stenz er blandt andet kendt fra TV og fra de danske teaterscener, både som sanger, skuespiller, entertainer og teaterleder. Fra 1968 har hun arbejdet med børneteater, medvirket på børneplader og lavet radio og TV for børnepublikummet.

I 1972 indsang hun dansktopsangen ”Goddag og farvel” og senere ”Hvor er alle drømmene du drømte”. Maria Stenz har arbejdet med både viser og revyer samt inden for musicalgenren. Hun er en aktiv teaterskuespiller, og hun har tillige medvirket i en lang række danske film.

I 1989 blev hun en del af ledelsen på Teatret ved Sorte Hest, hvor hun fungerede som teaterdirektør i mere end 20 år.

I en alder af 82 år er hun stadig aktiv skuespiller – senest i kabareten INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG på Teatret ved Sorte Hest – og er i det hele taget utrolig levende. Derfor modtager hun Elli og Peter Ove Christensens Fonds hæderslegat”

Kæmpe tillykke med legatet, kære Maria, alle Arbejdshestene klapper taktfast ad den velfortjente hyldest!

Derudover glæder vi os jo bare helt vildt til at få fru Stenz tilbage på scenen i genopsætningen af bemeldte INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Det sker 15. nov – 16. dec 2023 (altså ikke i år, men næste år), og billetter kan såmænd købes allerede nu lige her:

KØB BILLETTER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG 2023 HER

Søg

BEAUVOIR - Sarah Boberg og Ellen Hillingsø. Foto: Robin SkjoldborgPinterest