⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FREDERIKSBORG AMTS AVIS OM BEAUVOIR: “GENNEMFØRT GOD”

 In Anmeldelser

Hvis der har været lidt stille fra nyhedsredaktionens side, så er det fordi, vi har haft travlt med at læse Frederiksborg Amts Avis.

Anmelder Knud Cornelius har nemlig været forbi Hesten for at se BEAUVOIR, og han kvitterer med så 5 af den funklende slags stjerner til forestillingen:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ensemblet – de gode skuespillere Ellen Hillingsø og Sarah Boberg og deres instruktør, Christoffer Berdal – har fælles ære af forestillingen, som er meget behagelig at se på i Marianne Nilssons harmoniske scenografi (…) Fire gæster bryder forestillingen op på video med udsagn om køn – både kvindeligt og mandligt -, og det er et godt indfald i den konstruktionsdebat, der ellers foregår ud fra bogens tekst (…) Forestillingen er gennemført god (…) Det kunne næppe være gjort mere tiltalende

 

KØB BILLETTER TIL BEAUVOIR HER

Søg

Pinterest Anmeldelse