NYHEDSBREV – OKTOBER 2022: BEAUVOIR PÅ DE SKRÅ BRÆDDER

 In Nyhedsbreve

♫•**🖤•.¸¸📙♫•*🦓*•♫📙¸¸.•*¨*•🖤♫♪**

LITTERATURSÆSONEN ER I FULD GANG

Det er vist ikke for meget sagt, at hver dag er en fest på Hest i øjeblikket. Vi er jo som bekendt i fuldeste gang med litteratursæsonen, og i den forbindelse er vores alle sammens teater omdannet til en slags højlydt laboratorium.

Nyhedsredaktionen har været en flue på væggen, og vi skulle hilse og sige, at det ikke går stille af, når skuespillerne Ellen Hillingsø og Sarah Boberg, instruktør Christoffer Berdal og scenograf Marianne Nilsson på daglig basis dykker ned i den franske forfatter, feminist og filosof Simone de Beauvoirs vilde manifest Det andet køn.

Man kan læse mere om det og vores nye slags årskort i oktober måneds nyhedsbrev:

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

KØB BILLETTER TIL ALLE VORES FORESTILLINGER OG ARRANGEMENTER HER

Søg

NAJA MARIE AIDT