⭐️⭐️⭐️⭐️BERLINGSKE: 4 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

Berlingskes havde sendt sin teaterredaktør til premiere på INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG i torsdags. Efter hans fine anmeldelse at dømme, havde Jakob Steen Olsen en god aften:

⭐️⭐️⭐️⭐️

En dybt menneskelig, varm og vemodig sang om livet, der går så hurtigt. Men også en hyldest til overlevelsen. Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Maria Stenz deler generøst deres livs store og små øjeblikke. (…) Og så er der Maria Stenz (…) Hvilket format. Hvilket vidende blik. Hendes stolte tilstedeværelse tilbyder et generøst blik på at blive ved. (…) Hold da op, en tilstedeværelse. (…) Så smukt som noget kan være. (…) Det er det, der er så dejligt ved den her lille, fine forestilling

LÆS HELE ANMELDELSEN HVIS DU HAR ABONNEMENT HER

Søg

Anmeldelse