⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️KULTURINFORMATION: 5 STJERNER TIL INDEN VI DØR …

 In Anmeldelser

Kulturinformations anmelder Jesper Hillestrøm gør sig blandt andet forhåbninger om fremtiden i denne begejstrede 5-stjernede anmeldelse af  INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det skønne byteater TEATRET VED SORTE HEST som ligger lige ved Sorte Hest er igen på banen med teater på højt niveau. At skyde genveje og sjuske er ikke den sorte hests tekop. Og jeg kan ærlig talt godt lide at se noget, der er professionelt, stramt, velgennemtænkt og uden doven laissez faire sabelraslen. Derfor er bemeldte forestilling: ‘Inden vi dør synger vi en sang’, guf for ganen, ørerne, synet og pibetøjet. (…) Inden vi dør synger vi en sang spiller for fulde huse frem til 11. september – vi håber på, at forestillingen måske får ekstra sendetid endnu en gang i fremtiden

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Frederiksborg Amts Avis 27.08.22Berlingske 300822