⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️CPHCULTURE: 5 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

I disse dage er der stadig anmeldere blandt publikum til vores udsolgte kabaret INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. I går aftes var Michael Søby fra CPHCulture forbi, og allerede i dag har han kvitteret med 5 funklende stjerner og ditto ord:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Findes der et lille teater med et højere kvalitetsniveau end Teatret ved Sorte Hest? Næppe. Her formår man virkelig at holde standarden (…) En ualmindelig hjertegribende kabaret (…) En time er næsten for lidt, men forestillingen bliver samtidig en påmindelse om, hvor meget vi kan nå på et helt liv, hvis vi gør os umage. (…) En oase af musikalsk livsvisdom fremført af kunstnere, man kommer til at knuselske. I tilfældet Maria Stenz er der ligefrem tale om sjælelige kys, som hører blandt de smukkeste frembringelser i hendes karriere. “Hvor er alle drømmene vi drømte?” De er lige her – på Teatret ved Sorte Hest”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Berlingske 300822Jyllands-Posten 30.08.22